Place of industrial and technological activity in vocational teachers’ training in nutritional profile
Abstract
Modern innovative technologies in the nutritional profile encourage improvement of future employees’ training. It is the task of engineering and pedagogical workers, whose training is carried out in higher education institutions.
References
Гвоздецька Ю. В. Формування професійної компетентності майбутніх викладачів основ технологій харчових виробництв у процесі фахової підготовки: дис. … канд. пед. Наук / Ю. В. Гвоздецька . Умань, 2018. 340 с.
Давидович В. О. Професійна адаптація випускників профтехучилищ на виробництві: автореф. дис. ... канд. пед. Наук / В. О. Давидович . Тернопіль, 2003. 20 с.
Зеер Э. Ф. Профессиональное становление личности инженера-педагога / Э. Ф. Зеер. Свердловск, 1988. 120 с.
Лазарєва Т. А. Теоретичні і методичні засади підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності: автореф. дис. … д-ра пед. наук / Т. А. Лазарєва. Київ, 2015. 40 с.
Оверко Н. Я. Розвиток педагогічної майстерності викладачів спеціальних дисциплін професійно-технічних навчальних закладів кулінарного профілю у процесі підвищення кваліфікації: дис. … канд. пед. наук / Н. Я. Оверко. Львів, 2016. 258 с.
Старовойт Л. Я. Особливості організації багатоступеневого навчання у вищому професійному училищі: дис. … канд. пед. наук / Л. Я. Старовойт. Київ, 2000. 217 с.